Vaak gestelde vragen

SecondhandSjiek

We krijgen regelmatig vragen over tweedehands kleding en over het onderhouden van kleding in het algemeen. Hier zetten we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje. En natuurlijk met de antwoorden erbij.

Vragen over Vlekken…


My Image

Er is een probaat middel om af te rekenen met grauwe kragen en vergeelde oksels. Gebruik in plaats van een gewoon wasmiddel een spoelmiddel voor de vaatwasser.


My Image

Voor het verwijderen van vetvlekken is ossengalzeep dé oplossing. Wrijf voor het wassen de vetvlek in met een stuk ossengalzeep en was het kledingstuk daarna op de normale wijze. Er is tegenwoordig ook vloeibare ossengalzeep verkrijgbaar. Voeg een maatdop hiervan bij aan het wasmiddel in het daarvoor bestemde bakje van de wasmachine.
Ossengalzeep, vloeibaar en vast, is verkrijgbaar in de supermarkt.


My Image

Onze voortdurend wisselende digitale etalage. Hier stallen we telkens onze mooiste en nieuwste unieke aanwinsten en vondsten voor u uit.


My Image

Lippenstift kan hardnekkige vlekken achterlaten. Maar vrees niet, er is een oplossing. Spuit voor je gaat wassen eerst wat haarlak op de lippenstiftvlek. Daarna gewoon wassen volgens het wasvoorschrift.


My Image

Fruitvlekken kunnen uit kleding verwijderd worden door ze te deppen met schoonmaakazijn of citroen. Gaat het om oude, ingedroogde vlekken, leg dan het kledingstuk met de vlek een nacht te weken in een badje van karnemelk waar wat citroensap aan toegevoegd is.

Contact

Neerstraat 78, 6041 KD Roermond
Telefoon: 0475 331 061

Openingstijden

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10.30 tot 18.00 uur Zaterdag 10.30 tot 17.00 uur.
Zondag 13.00 tot 17.00 uur

Social Media